Mine fritidsinteresser

Jeg synes også det er vigtigt, at du kender lidt til, hvilke fritidsinteresser jeg har. Derfor vil jeg gerne nedenfor fortælle dig lidt om, hvad jeg går og laver i min fritid og hvilke hobbys jeg har.

Jeg kan lige nævne, at jeg er 65 år, gift siden 1993 med min dejlige hustru Lise-Lotte og familiefar til 2 halvvoksne børn Isabella og Sebastian på henholdsvis 27 og 21 år. Vi bor i et dejligt rækkehus i Virum nord for København omgivet af mange dejlige grønne områder, så jeg bl.a. kan komme ud og løbe mig en tur i skoven.

Motionsløb og cykling

Jeg kan godt lide og løbe mig en tur eller cykle sammen med familien og vennerne. Her er vi sammen med svigerfamilien til det årligt tilbagevendende Mølleå-løbet på 50 km., som arrangeres af Danske Bank med start på Lyngby Hovedgade

Havearbejde

Når solen og varmen er kommet til Danmark, så bruger vi meget haven både til at nyde og yde. Vi har en overkommelig have, som for størstedelens vedkommende består af en græsplæne, som om sommeren skal slåes op til 2 gange om ugen. Der er dog også blomster-bede og planter, som skal plejes og passes. Men det overlader jeg mest til Lise-Lotte. 

Skiferie

Hele familien elsker at stå på ski både i Skandinavien og i sydeuropa. Vi har mest været i Sverige og Østrig. Det er som regel med bil og tagboks på taget og så kører vi de op til 1500 km. til Østrig i fuld firspring, så vi kan komme ud på løjperne så hurtigt som muligt. 

Vinsmagning

Jeg er medlem i en vinklub, hvor vi er 7 gamle studiekammerater og venner, som mødes 3 - 4 gange om året og prøvesmager og vurderer en masse gode rød- og hvidvine. Efterfølgende er der fri vinbar!!

At rejse er at leve

Hele familien elsker også at rejse både i Danmark og til udlandet.Det kan både blive til ski-ferie og sommerferie. Og så er der de helt store udlandsrejser, som f.eks. da vi var i USA i 2008 og kørte i Mobilehome lige fra Chicago til LA i 6 uger. 

Modelbygger

En gammel fritidsinteresse fra dengang man var dreng opstod pludseligt efter at min søn Sebastian havde spurgt til fars gamle Märklin jernbane. Sebastian mistede dog hurtigt interesseren i projektet, men jeg kunne ikke lade være med, at bruge lidt tid på, at genopbygge den gamle Märklinbane, som er kommet til ære og værdighed igen i vores kælder.

Musik og Hi Fi

Min helt store lidenskab er nok musikken, som skal være af både høj musikalsk og lydmæssig kvalitet. Ikke kun den gamle rock-musik repræsenteret ved f.eks. Elvis Presly, men også den nyere musik interesserer mig meget. Især nu hvor musiktjenesterne Tidal og Spotity findes er der rig mulighed for at holde sig orienteret om såvel nye som gamle navne indenfor rock, pop, beat, soul, blues og country.

0 kommentar(er)

Skriv kommentar