Hvem er Fox Communication

Fox Communication tilbyder små og mindre virksomheder en vifte af overskuelige marketingydelser, som selvfølgelig tilpasses dine behov og dit budget. Nedenfor ser du nogle eksempler på, hvilke opgaver jeg kan løse for dig. 

Kontakt mig gerne på telefon 61 40 39 50 eller send mig en mail til sunefuchs@foxcommunication.dk med dine ønsker og kontaktinformationer. Selve briefingen foregår oftest på Skype for at spare tid og transportudgifter. Derefter udarbejder jeg et konkret tilbud til dig med tidsplan før vi går igang med opgaven. 

Kundetilfredshedundersøgelser

Jeg gennemfører en lang række forskellige kundetilfredsheds-undersøgelser både online, via telefon og fields reseach. Få et individuelt tilbud. Jeg kan lige nu tilbyde en online-undersøgelse bestående af maks. 10 spørgsmål til en samlet pris på 6.000 kr. ex. moms.

Markedsanalyser

Skal du finde ud af, hvad kunderne lægger mest vægt på i forhold til dine produkter og serviceydelser, hvem er dine kunder, hvor stort et markedspotentiale har din produktidé eller blot afdække markedsmulighederne i forhold til en licensaftale, så kan du få mig til at lave undersøgelsen for dig, så du kan koncentrere dig om andre ting. Afhængig af kompleksiteten og problemstillingen kan en undersøgelse med afrapportering laves til en startpris på 15.000 kr. ex. moms. 

Udsende nyhedsbreve via e-mailmarketing

Undersøgelser viser, at nyhedsbreve er i stand til at øge virksomhedens omsætning og mersalg samt opbygge en stor kundeloyalitet. Derfor bør din virksomhed have særlig fokus på dette medie, som er et relativt billigt medie at anvende. Men der skal bruges noget tid og kræfter på, at få fastlagt indhold, teknisk platform, designet af nyhedsbrevet, permission (tilladelse fra kunderne til at sende dem et nyhedsbrev) og det redaktionelle team, som skal "fodre" redaktøren med historier og tilbud. Jeg udarbejder gerne et samlet tilbud på at få etableret, igangsat og eventuelt også drifte et nyhedsbrev for din virksomhed.

Digital markedsføring

Alle virksomheder har efterhånden en hjemmeside. Men alle hjemmesider er ikke lige gode. Og er du nystartet virksomhed, så er noget af det første du skal overveje at få lavet dig en hjemmeside. Opgaven kan strække sig lige fra blot at levere tekster til din hjemmeside og holde den opdateret til, at få udviklet en helt ny hjemmeside og få den lanceret. I det individuelle tilbud jeg udarbejder, indgår også forslag til søgeordsoptimering, måling og hvorledes du kan koble de sociale medier sammen med din webkommunikation.

Tekster, grafisk produktion og mangfoldiggørelser

Skal du have skrevet en tekst til en god historie på dine sociale platforme, nyhedsbrev, på hjemmesidens blog, en annonce-tekst eller til en tekst til en ny brochure, så kan jeg udarbejdet et udkast til dig som du selv kan gå videre med. Du kan også bede mig om at publicere teksten efter nærmere aftale. Du skal måske også have udviklet et nyt design til din hjemmeside eller blot have lavet en masse kopier eller en tryksagsproduktion. Jeg sørger for det bliver gjort professionelt og til tiden. 

0 kommentar(er)

Skriv kommentar